Hegel H-400/streamer-dac

Το να αντικαταστήσεις ένα ενισχυτή σαν το Hegel H-390 που απασχόλησε θετικά χιλιάδες μουσικόφιλους, σε τιμή πρόκληση για την απόδοσή του, τις επιδόσεις του, τις ευκολίες σύνδεσης αλλά -πάνω απ’ όλα- τον τρόπο που αναπαρήγαγε τη μουσική για τον ακροατή, δεν είναι εύκολο!

“Πονοκέφαλος» πραγματικός, «σπαζοκεφαλιά» για το σχεδιαστικό τμήμα της Hegel. Πώς να βελτιώσεις κάτι που ήταν ήδη τόσο καλό; Πώς να υπερβείς εαυτό και να δημιουργήσεις ένα ενισχυτή που θα ήταν συνολικά καλύτερος χωρίς να ξεφύγει στο κόστος και να διατηρήσει την εξαιρετική σχέση αξίας προς απόδοση που είχε ο Hegel H390;

Και όμως, τα κατάφεραν! Είναι πλέον γεγονός, η παρουσία του  πραγματικά έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει ένα ή και παραπάνω βήματα την απόδοση, τις ευκολίες συνδέσεων, την ευκολία χρήσης,  την αναπαραγωγή της μουσικής, σε σχέση με τον Η-390!

Αρχικά, αναβάθμισαν τον προενισχυτή, το «κέντρο ελέγχου» όλων των πηγών που είναι συνδεδεμένες στον Hegel H-400. Ακόμα καλύτερη τροφοδοσία, ακόμα καλύτερη μαγνητική διαπερατότητα, με αποτέλεσμα ακόμα μεγαλύτερη «ησυχία» κατά την αναπαραγωγή. 

Στη συνέχεια ασχολήθηκαν με τις δυνατότητες του streamer και την αναπαραγωγή των άυλων μουσικών αρχείων, τη συνεργασία με τις υπηρεσίες ροής μουσικής όπως Spotify, Tidal, αλλά και με τις υπηρεσίες διαχείρισής τους όπως Roon, AirPlay. Δεν έμειναν όμως εκεί, συνέχισαν –σε σχέση με τον Hegel H390- προσθέτοντας τη δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικτυακούς σταθμούς ραδιοφώνου αλλά και podcasts, προσφέροντας την πρόσβαση σε ένα τεράστιο υλικό ακρόασης στους κατόχους του Hegel H-400!

Πως το κατάφεραν αυτό; Παρουσίασαν, για πρώτη φορά, δική τους εφαρμογή, δωρεάν, με την ονομασία «Hegel Control

Για Android συσκευές

Για iOS συσκευές

Προσοχή! Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο στους ολοκληρωμένους ενισχυτές της Hegel, H-600 και H-400.

«Κερασάκι στην τούρτα» ήταν η ενσωμάτωση του Google Cast για τη χρήση του «έξυπνου» κινητού σας ως τηλεχειριστήριο. Πατήστε το πλήκτρο “Cast” στις αγαπημένες σας εφαρμογές και χρησιμοποιείστε το τηλέφωνό σας για αναζήτηση, αναπαραγωγή, παύση/αύξηση/μείωση της έντασης ήχου από οπουδήποτε βρίσκεστε στο σπίτι!

Τελευταίο, όχι λιγότερο σημαντικό, ο Hegel H-400 υποστηρίζει μέσω των Roon, AirPlay και Google Cast ήχο για τη συγχρονισμένη αναπαραγωγή μουσικής –με την ίδια υψηλή ποιότητα ήχου- σε διαφορετικές περιοχές/δωμάτια του σπιτιού (multi-room)!

Καταλήγουμε, λοιπόν, ότι ο Hegel H400 αποτελεί παράδειγμα βελτιωμένης σχεδίασης, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία ήχου, ευκολίας στη χρήση, πολλαπλών δυνατοτήτων σύνδεσης. Ένας εκπληκτικός συνδυασμός ευελιξίας και λειτουργίας, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την απόλαυση της μουσικής σας ακρόασης. Εύγε στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Hegel!

Λιανική τιμή: 7.230,00€

Πίσω | Λίστα με όλα τα προϊόντα της αντιπροσωπείας

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος