Leema Reference Line (24-6-2009)

Η νέα σειρά της εταιρείας Leema Acoustics με την ονομασία Reference.

Το... "μυαλό" της σειράς Reference ονομάζεται Pyxis.

Ο προ-ενισχυτής αναφοράς Pyxis σχεδιάστηκε για να προσφέρει τα μέγιστα στην απόδοση του ηχογραφημένου θέματος.

Σε αυτό βοηθάει η επιλογή των μηχανικών της εταιρείας να προσφέρουν ισοστάθμιση, ξεχωριστά για την κάθε είσοδο, προσφέρει ισορροπημένες και μη εισόδους, προαιρετικά phono stage, ψηφιακές εισόδους για χρήση με τον προσωπικό μας υπολογιστή και ψηφιακές εξόδους για συνεργασία με τον υπολογιστή μας, επίσης!

Η... "ψυχή" της σειράς Reference ονομάζεται Altair.

Ο τελικός αναφοράς Altair σχεδιάστηκε ως μία παροχή "τροφής" για οποιοδήποτε ηχείο της αγοράς!

Με 550w στο κανάλι για φορτίο 8Ω και 1800w στο κανάλι για φορτίο 2Ω, υπόσχεται να "σιτίζει" μόνιμα με ποιοτικό ρεύμα και τα πιο "λαίμαργα", "πεινασμένα" ηχεία!

Οι... εραστές του βινυλίου, στη νέα σειρά Refernce, δεν ξεχάστηκαν από τους τεχνικούς της εταιρείας Leema Acoustics.

Η αναλογική τους... νιρβάνα ονομάζεται Agena και είναι ένα ευέλικτο phono stage.

Η συγκεκριμένη συσκευή αναφοράς έχει πλήρως ρυθμιζόμενες εισόδους, η κάθε μία από αυτές μπορεί να δεχθεί δύο ξεχωριστές ρυθμίσεις για να επιτρέψει την πλήρη "συνεργασία" έως και έξι τύπων κεφαλής (!), ρυθμίσεις που έρχοντε με την πίεση ενός πλήκτρου μνήμης.

Σε συνδυασμό με τις ισορροπημένες και μη εισόδους, προσφέρεται και ένας -αναλογικό σε ψηφιακό- μετατροπέας που καταλήγει σε USB και S/Pdif εξόδους, επιτρέποντας την ποιοτική μεταφορά των αναλογικών μας δίσκων στον υπολογιστή, σκληρό δίσκο ή οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό μέσο αρχειοθέτησης διαθέτουμε.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, στην αλυσίδα της Refernce σειράς αναφέρουμε το ηχείο Xanda.

 

H... "φωνή" του συστήματος είναι μία σχεδίαση 3,5 δρόμων, με κρος 2ης τάξης Linkwitz-Riley, ένα 10" μεγάφωνο αναλαμβάνει τις χαμηλές συχνότητες, τέσσερα 4" μεγάφωνα αναλαμβάνουν τις μεσαίες συχνότητες και ένα 1,5" μεγάφωνο αναλαμβάνει τις υψηλές συχνότητες.

Το ηχείο Xanda σχεδιάστηκε ως ένας ιδανικός συνδυασμός ποιοτικής αναπαραγωγής και εμφάνισης, ώστε ο κάτοχός του να το απολαμβάνει στις ακροάσεις του και να είναι αρμονικά συνενδεμένο με την αισθητική του χώρου.

Το ηχείο Xanda επαναπροσδιορίζει τους όρους για την "εικόνα", για τα επίπεδα ύψους/βάθους ταυτόχρονα με τις "ραφιναρισμένες"΄υψηλές συχνότητες, τις "γρανιτένιες" χαμηλές συχνότητες και την ανάλυση.

A true State-of-the-Art Reference series!

Πίσω | Λίστα με όλα τα νέα

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος