Fyne Audio F300 series

Λόγω κατάργησης της σειράς F300 από τη Fyne Audio και την κυκλοφορία της νέας σειράς F300i, προσφέρουμε, σφραγισμένα, καινούρια, ζεύγη σε εξαιρετικές τιμές!

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική όπως ποτέ άλλοτε, ζήστε την εμπειρία ενός ζεύγους ηχείων Fyne Audio στο σπίτι σας.

Fyne Audio F302 WalnutLight Oak Η τιμή διαμορφώνεται από τα 570,00€ στα 420,00€

Fyne Audio F303 Light Oak Η τιμή διαμορφώνεται από τα 825,00€ στα 530,00€

Το μεγάλο πλεονέκτημα των ηχείων της Fyne Audio, εκτός των ηχητικών τους αρετών, είναι η ευκολία οδήγησης από μικρούς-μεσαίους ενισχυτές ή ενισχυτές οικιακού κινηματογράφου στην οικονομική κατηγορία τιμής.

Δεν αναφερόμαστε στην ευαισθησία των ηχείων (db) αλλά στην εμπέδηση (διακύμανση αντίστασης) όπου μπορεί να αναφέρουν οι εταιρείες το τυπικό 8Ω αλλά συνήθως στην περιοχή της 4ης ή και 5ης οκτάβας και των υποδιαιρέσεών τους (1/2 & 1/3) βλέπουμε τιμές αντίστασης κάτω από τα 4Ω με αποτέλεσμα οι ενισχυτές να "αισθάνονται" άβολα κατά την οδήγηση των ηχείων γιατί "εξαντλούνται". 

Στις οικονομικές κατηγορίες ενισχυτών, ραδιοενισχυτών και οικιακού κινηματογράφου, οι προδιαγραφές οδήγησης χαμηλών φορτίων (ηχεία) ή πολλών φορτίων (5 τουλάχιστον για ενισχυτές οικιακού κινηματογράφου) περιορίζονται λόγω κόστους. Αποτέλεσμα αυτού να έχουμε "λαμπρό", "ένρινο" ήχο όσο το ποτενσιόμετρο έντασης ανεβαίνει ή "άδειο" ήχο σε χαμηλές εντάσεις και αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα ρυθμιστικά τονικότητας (μπάσα-πρίμα) για να επιτύχουμε την επιθυμητή ισορροπία αλλά ταυτόχρονα "πιέζουμε" τον ενισχυτή σε συγκεκριμένες συχνότητες, βγάζοντάς τον από τις προδιαγραφές λειτουργίας του.

Η εμπέδηση (αντίσταση) της σειράς F300 (αλλά και της F300i) της Fyne Audio βρίσκεται μόνιμα πάνω από τα 4Ω εξασφαλίζοντας στον ενισχυτή τη λειτουργία εντός των προδιαγραφών του.

Επιλέγοντας (κλικ) τον αριθμό του μοντέλου, εμφανίζεται η εμπέδηση και φάση του ηχείου.

Επιλέγοντας (κλικ) τον κωδικό χρώματος εμφανίζεται το ηχείο στο συγκεκριμένο χρώμα

Πίσω | Λίστα με όλες τις κατηγορίες

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος