Ολοκληρωμένος Ενισχυτής Leema Acoustics Elements

... Ναι, μπορούν είναι η απάντηση και ονομάζεται ολοκληρωμένος ενισχυτής Leema Acoustics Elements.

Σε ένα χειροποίητο σασί μόλις 22 εκατοστά, οι Lee και Mallory, κατασκεύασαν ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή, ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες τις οικογένειας!

Η σύζυγος θα είναι "ευτυχισμένη" με το μικρό μέγεθος του σασί που δε θα επιβαρύνει την αισθητική του καθιστικού, ο σύζυγος θα είναι "ευτυχισμένος" γιατί δε θα νοιώσει ότι υποχώρησε στις απαιτήσεις του για ποιοτικό ήχο και δυνατότητες συνδέσεων, τα παιδιά θα είναι "ευτυχισμένα" γιατί οι κονσόλες των παιχνιδιών τους αναβαθμίστηκαν ηχητικά και όλη οι οικογένεια θα αισθανεται "ευτυχισμένη" γιατί δεν επιβαρύνθηκε ο οικογενειακός τους προϋπολογισμός στην απόκτηση ενός ποιοτικού ενισχυτή!

Παρά το μικρό μέγεθος του ολοκληρωμένου ενισχυτή Leema Acoustics Element, ο κάτοχος του μπορεί να συνδέσει την οποιαδήποτε αναλογική πηγή σε επίπεδο line, είτε σε xlr, είτε σε single και ταυτόχρονα να έχει τις ψηφιακές εισόδους για τη σύνδεση της τηλεόρασής του, του υπέργειου δέκτη, της "παιχνιδομηχανής" του, του επιτραπέζιου ή φορητού υπολογιστή!

Οι τρείς οπτικές υποστηρίζουν δεδομένα έως 24/96, το ίδιο και η είσοδος USB (asynchronous & adaptive), και η ομοαξονική είσοδος υποστηρίζει δεδομένα έως 24/192.

Το τελικό του στάδιο είναι ικανό να διεγείρει σωστά, τα περισσότερα ηχεία της κατηγορίας του και αν ο κάτοχος, μελλοντικά, επιθυμήσει την αύξηση στην ισχύ, προσφέρει έξοδο προενίσχυσης για να συνδεθεί με τον αντίστοιχο τελικό της εταιρείας.

Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή/dac/ενισχυτή ακουστικών/προενισχυτή;!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Power output into 8 Ω

2 x 56 W RMS

Power output into 4 Ω

2 x 112 W RMS

Power output into 2 Ω   

2 x 160 W RMS

Analogue inputs

3 x unbalanced RCA
1 x balanced XLR
1 x 3.5 mm mini jack on front panel

Digital inputs

3 x SPDIF optical 24 bit / 96 kHz
1 x SPDIF co-axial RCA 24 bit / 192 kHz
1 x USB Asynchronous / Adaptive 24 bit / 192 kHz

Dimensions (W x H x D)

217 mm x 90 mm x 375 mm

Made in the UK
5 year warranty

Πίσω | Λίστα με όλα τα προϊόντα της αντιπροσωπείας

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος