Zodiac +

Τα προϊόντα της Antelope Audio σας επιτρέπουν να ξεπεράσετε τις όποιες «αιχμές» του ψηφιακού ήχου χωρίς να θυσιαστεί ο πλούσιος και ζεστός ήχος που «λογίζεται» στο αναλογικό μέσο αναπαραγωγής. Με ένα Antelope Audio στο σύστημα σας, υπολογίζουμε να έχετε την ένωση των δύο κόσμων – ψηφιακού και αναλογικού!

Γρήγορος οδηγός για τις διαφορές των Zodiac

 

Δοκιμή του ψηφιακού μετατροπέα της Antelope Audio, Zodiac+, στο avmentor

Zodiac+

Είτε πρόκειται για κάποιον επαγγελματία που επιθυμεί το καλύτερο αποτέλεσμα της παραγωγής που έχει αναλάβει, είτε πρόκειται για ακροατή που επιθυμεί το καλύτερο δυνατό για την αναπαραγωγή των ψηφιακών του δίσκων ή αν χρειάζεται την αναπαραγωγή του ψηφιακού του υλικού από το pc με περιορισμένο επίπεδο παρασιτικού θορύβου το Zodiac+ σχεδιάστηκε για να αποτελέσει το σύνδεσμο των δύο «κόσμων» και να τους εισάγει σε ένα νέο τρόπο απόδοσης της λεπτομέρειας, της ευχάριστης ακρόασης.

Το Zodiac+ καθαρίζει το υπόβαθρο της μουσικής, μεγαλώνει την εικόνα, προσθέτει λεπτομέρειες, αποκαλύπτει επιπλέον διαστάσεις στο φάσμα της μουσικής!

Ευελιξία συνδέσεων

Έχοντας και τον επαγγελματία στο μυαλό της η εταιρεία έχει προσθέσει στο πίσω μέρος του Zodiac+, AES είσοδο, δυνατότητα ρύθμισης εξόδου 4dbu-22dbu για την οδήγηση οποιαδήποτε εφαρμογής ακολουθεί το Zodiac+, επιλογη παύσης σήματος εξόδου σε δύο θέσεις, αναλογικές εισόδους, είσοδος τύπου BNC για το ρολόι επανασυγχρονισμού, S/PDIF εισόδους τύπου οπτικής και ομοαξονικής, USB είσοδο με δυνατότητα απολαβής σήματος 24/192 μέσω εφαρμογής που έχει αναπτύξει η Antelope Audio!

64-bit Acoustically Focused Clocking

Η οποιαδήποτε ψηφιακή πηγή συνδεθεί στη συνέχεια του Zodiac+ μέσω των εξόδων AES & coaxial 1,2, θα είναι απαλλαγμένη από το οποιοδήποτε πρόβλημα ψηφιακού θορύβου (παραμόρφωσης) αφού θα έχει το πλεονέκτημα εκμετάλλευσης του 64-bit ρολογιού της εταιρείας.

Επίσης, οι πηγές που θα συνδεθούν στο Zodiac+ θα επωφεληθούν από την 64-bit τεχνολογία σε συνδυασμό με το ρολόι συγχρονισμού για χαμηλό θόρυβο της Antelope Audio με αποτέλεσμα ένα γλυκό και λεπτομερές ήχο άσχετα επιλογής σύνδεσης!

Εύκολη επιλογή ψηφιακής ή αναλογικής εισόδου

Αναγνωρίζοντας την πληθώρα εισόδων στο Zodiac+, η Antelope Audio πρόσθεσε επιλογέα εισόδου στην πρόσοψη του Zodiac+ για την εύκολη πρόσβαση του χρήστη.

Ελεγχόμενη θερμοκρασία ρολογιού

Η ποιότητα του ρολογιού είναι εξαιρετικά σημαντική πολλαπλασιάζοντας την ανάγκη για υψηλής πιστότητας αναπαραγωγές.

Το Zodiac+ έχει υψηλής ακρίβειας θωρακισμένο ρολόι στο εσωτερικό του, με σταθερή τη θερμοκρασία λειτουργίας, με αποτέλεσμα να προσφέρει συγκεκριμένα οφέλη στη λεπτομέρεια, στα δυναμικά και στην εικόνα.

USB είσοδο για σήματα 24/192

Η ανάπτυξης εφαρμογής της USB από την Antelope Audio, οδηγεί στην εξαιρετική ακουστική απόδοση των ψηφιακών σας αρχείων!

Είτε έχετε Mac είτε PC η συνεργασία του Zodiac+ είναι εγγυημένη με μετάδοση στοιχείων σε ποσοστό 480Mbits!

Έξοδος ακουστικών

Με δύο υποδοχές για ακουστικά, με δυνατότητα οδήγησης μίας μεγάλης γκάμας ακουστικών, με ανεξάρτητη ρύθμιση έντασης, το Zodiac+ παρουσιάζει –από την έξοδο ακουστικών- μία γραμμική συμπεριφορά απόδοσης είτε σε χαμηλές είτε σε υψηλές εντάσεις!

Σχεδίαση εσωτερικού κυκλώματος

Για να εξασφαλίσει μία υψηλής ποιότητας ανάλυση από τη μετατροπή του σήματος, το ποτενσιόμετρο φωνής στο Zodiac+ και η ρύθμιση του αφορά ΜΟΝΟ το αναλογικό στάδιο.

Ξεχωριστές αναλογικές και ψηφιακές ηλεκτρικές τάσεις εξαλείφουν τις πιθανότητες ψηφιακής ενδοδιαμόρφωσης σε συνδυασμό με τα ξεχωριστά κυκλώματα που υλοποιούνται σε ξεχωριστές πλακέτες.

Οι πλακέτες καλυμμένες με χρυσές διαδρομές χρησιμοποιούν διαφορετικά σημεία γείωσης για την ακύρωση μετατοπίσεων τάσης και θορύβου.

Πίσω | Λίστα με όλα τα ultra audio

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος