Delta Audio Titan I turntable (31-3-2015)

  • Δοκιμή του πλατό TITAN I από το διαδικτυακό avmentor εδώ

"Τελικώς... 

... είναι από τις λίγες φορές που ένας νεοεισερχόμενος στον χώρο του audio υψηλών απαιτήσεων κατασκευαστής φαίνεται να “πιάνει το νόημα” με την πρώτη. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν έχουμε να κάνουμε με ένα αποτέλεσμα που οφείλεται σε ταλέντο, ή σε προσεκτική ανάλυση και εφαρμογή συγκεκριμένων λύσεων ή σε έναν συνδυασμό των δύο (το πιθανότερο) αλλά η αλήθεια είναι ότι το Titan I είναι μια κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή πρώτη προσπάθεια για την οποία είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι λείπει κάτι. Υψηλή ποιότητα κατασκευής, σαφής φιλοσοφία και καλά εφαρμοσμένες λύσεις που δείχνουν γνώση του αντικειμένου και άποψη, άψογο φινίρισμα και αισθητική που συνδυάζονται με έναν ηχητικό χαρακτήρα που είναι όσο πρέπει ευχάριστος και όσο πρέπει ακριβής. Προτείνεται ανεπιφύλακτα και έχοντας μάλιστα ως δεδομένη την τιμή γνωριμίας που δίνει η εταιρία (€1.500 λιγότερα από την ονομαστική) μπορεί να θεωρηθεί και ως ευκαιρία, για κάποιον που θέλει μια αναλογική πηγή υψηλού επιπέδου. Ακούστε το γιατί, αν όλα πάνε καλά, η Delta μπορεί να είναι η έκπληξη της χρονιάς!" Δ. Σταματάκος - avmentor.gr

Στο τμήμα σχεδίασης δραστηριοποιείτε προσωπικά ο ιθύνων νους της εταιρείας, Γεώργιος Δάρας, με μεράκι, γνώση, εμπειρία πολλών ετών στη βιομηχανική σχεδίαση. 

Μετά από 8 χρόνια ενασχόλησης με το χώρο συσκευών αναπαραγωγής ήχου και κατασκευές ιδιαίτερων απαιτήσεων, η εταιρεία Delta Audio παρουσιάζει το σύστημα πλατό, βραχίονα, κεφαλής ΤΙΤΑΝ Ι και σας καλωσορίζουμε σε ένα νέο κόσμο μουσικής απόλαυσης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά παραγωγής, με εξαιρετική σχέση τιμής - αξίας προϊόντος.

Το ΤΙΤΑΝ Ι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ σχεδίασης και παραγωγής πλατό, μία κατασκευή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες κατασκευές του εξωτερικού -αντίθετα, θα λέγαμε πως έχει να τις διδάξει σε πολλούς τομείς, καλύπτει απόλυτα -σε κάθε τομέα- τον όρο: "proud of ownership" και ήρθε για να κερδίσει με το "σπαθί" της μία θέση στο έπιπλο και στην καρδιά του κάθε φίλου της μουσικής.

Σας ευχόμαστε καλές ακροάσεις.

 

 

Πίσω | Λίστα με όλα τα νέα

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος