Τα νέα της εταιρείας Hegel Music Systems (19-8-2019)

 • To studio ηχογραφήσεων TRPTK στην Ολλανδία, εξηγεί το λόγο που χρησιμοποιεί τα ηχεία της Kef, Blade 2 και τους τελικούς ενισχυτές της Hegel H30 στο βίντεο που ακολουθεί

Το βίντεο εδώ

 • "... Περίμενα πως ο Hegel H390 θα ήταν καλός ενισχυτής λόγω των καταβολών του αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο καλός! Ίσως είναι ο καλύτερος ολοκληρωμένος ενισχυτής που μπορεί να αγοράσει κάποιος αυτή την περίοδο..." Alan Sircom - HiFi+

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • "...It's a baby H590..." αναφέρει, ο Anders από τη Hegel, στο βίντεο για τον Η390 

 

Το βίντεο εδώ

 • Είναι προκλητικό να χαρακτηρίζεις "ευκαιρία" ένα - έστω all-in-one - ολοκληρωμένο ενισχυτή στα 10.000,00€...

... αλλά όταν τον συγκρίνεις με - αρκετά έως πολύ- ακριβότερα μηχανήματα και, στην χειρότερη περίπτωση, είναι εξίσου καλό με αυτά, τότε ΝΑΙ! Είναι ευκαιρία!

 • Hegel "Robin Hood" H 390...

 • "... 10.000€... και σας μένουν και 5,00€ για να επιστρέψετε με τη συγκοινωνία (ΜΜΜ) στο σπίτι...

Αυτή η αρνητική εντύπωση στο άκουσμα της τιμής άλλαξε κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Ναι... 10.000,00€ για ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή με streamer και dac... σοβαρά χρήματα. Αλλά ο Hegel H590 αξίζει το έξοδο. Τι ΑΠΟΨΗ! ΟΜΟΡΦΗ! Κατά την κρίση μας, το καλύτερο ολοκληρωμένο all-in-one στην αγορά!.." Jaap Veenstra - Alpha Audio

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Τι και αν έχουν περάσει χρόνια από την 1η κυκλοφορία του Hegel H360; Παραμένει ένας κορυφαίος ενισχυτής!

 • Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά έξι (6) κατασκευαστές και εκθέτες επέλεξαν μηχανήματα της Hegel για να καλύψουν ποιοτικά τις ανάγκες της παρουσίασής τους στην έκθεση Montreal Audio Salon 2019!

H VTL Audio χρησιμοποίησε το Hegel Mohican cd player ως πηγή, για να αναδείξει τα ποιοτικά ενισχυτικά της

H PMC Audio επέλεξε τον Hegel H590 για να οδηγήσει τα εξαιρετικά Fenestria

H Totem Acoustics χρησιμοποίησε τον Hegel H90 για την οδήγηση των Tribal Towers

H Magnepan επέλεξε τον Hegel H190 για την παρουσίαση του 1.7i

H Kudos loudspeakers επέλεξε τον Hegel H590 για την οδήγηση των 606 

H InnuOS ακολούθησε το παράδειγμα της Kudos και για να οδηγήσει τα ηχεία 707 της εταιρείας επέλεξε τον Hegel Rost

Η Dali επέλεξε τον Hegel H90 για την οδήγηση των Oberon 7 και κέρδισε τις εντυπώσεις αν κρίνουμε από τα σχόλια!

 • "... Όταν επιλέγω ενισχυτή για τα ηχεία μου, μπαίνει στο εργαστήριο για αξιολόγηση. Με βάση την εμπειρία μου, οι ενισχυτές της Hegel είναι μοναδικοί!.."

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κος Alan Shaw, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής των ηχείων της Harbeth (πριν το 6ο λεπτό ξεκινά η αναφορά στη Hegel)

Το βίντεο εδώ

 • Hegel & Dynaudio Contour 60 στη Φλώριδα, Audio Expo 2019

 • Η Hegel ... "μοίρασε"... ενισχυτές και πηγές στην έκθεση του Bristol 2019!

Τα ηχεία της Harbeth, τα ηχεία της Kef, τα νέα ηχεία της Dynaudio Confidence 20, βρήκαν το ιδανικό "ταίρι" για να παρουσιάσουν τις δυνατότητές τους.

 • "... Μετά από τρεις δεκαετίες επιτυχημένης πορείας της εταιρείας Hegel, ιδίως σε ενισχυτές, μπορεί να φαίνεται παράξενο να "ανακαλύπτουμε" και να επιβεβαιώνουμε την ανωτερότητά της, αλλά αυτό ακριβώς είναι ο Hegel H590! Ένας ισχυρός, καλά σχεδιασμένος ολοκληρωμένος ενισχυτής, με DAC τελευταίας τεχνολογίας. Πλέον αποτελεί και την αναφορά για το i-fidelity στην κατηγορία..." Olaf Sturm - i-fidelity.net

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Ένα ακόμα βραβείο για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Hegel H590, αυτή τη φορά από το HiFi+

 • C-53/54/55 είναι η ονομασία του νέου πολυκάναλου ενισχυτή της Hegel. 

Βασιζεται σε μία ευέλικτη πλατφόρμα αρθρωμάτων, ξεκινά ως τρικάναλος και φτάνει τα πέντε κανάλια. Πρόκειται για ένα "υβρίδιο" μεταξύ των Η30 και Η190. Βασίζεται στην τελευταία έκδοση Sound Engine2, έχει τον ήχο του πολυβραβευμένου Η190 αλλά με μεγαλύτερη τροφοδοσία από αυτόν, 50% περισσότερα τρασίστορ εξόδου, υλοποίηση και τρόπο "σκέψης" του Η30.

Η ισχύς θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλλά προτιμήθηκε να κρατηθεί στα... "ταπεινά"... 150 watt λόγω της θερμοκρασίας που θα αναπτυσσόταν κατά την εγκατάστασή του σε ένα ρακ 19" με 3U ύψος, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία του στο χρόνο.

 • Τα βραβεία για τον Hegel H590 συνεχίζονται...

"... Ο ήχος του είναι για να τον λατρέψεις..." αναφέρει στη δοκιμή το περιοδικό Lyd & Bilde που τον επιβραβεύει ως "καλύτερο ολοκληρωμένο της χρονιάς" αλλά και ...

... οι Ολλανδοί συντάκτες του hifi.nl τον βραβεύουν ως "καλύτερο ολοκληρωμένο ενισχυτή" και τον αναφέρουν ως "Game changer".

"... Η Hegel κυκλοφόρησε ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή εξοπλισμένο σαν "αστακό" και πάνω απ' όλα με εξαιρετικό ήχο! Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ισχυρό ενισχυτή στερεάς κατάστασης, ο ήχος του έχει φινέτσα και μουσικότητα που αντιπαραβάλλεται με τους καλύτερους ενισχυτές λυχνίας. Όταν εξετάσουμε την τιμή, τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα, δε μπορούμε παρά να συμπεράνουμε πως η Hegel με τον H590 έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για την κατηγορία του αλλά ΚΑΙ για πολύ υψηλότερες κατηγορίες τιμής!.." HiFi.nl

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Οι οδηγίες συνεργασίας Roon και Hegel H590 σε βίντεο 
 • "Όσο μεγαλύτερη η αξία του ανταγωνισμού τόσο μεγαλύτερη η δόξα για το νικητή"

Οι συντάκτες του ειδικού τύπου ψήφισαν στο Rocky Mountain Audio Fest τον καλύτερο ολοκληρωμένο ενισχυτή.

Η επιλογή δεν ήταν εύκολη αφού, ονόματα όπως: η Devialet με τον 220Pro, η GoldNote με τον IS-1000, η Jeff Rowland με τον Daemon, η Thrax με τον ΕΝΥΟ και η Hegel με τον H590 διεκδικούσαν το βραβείο.

Το "πολυεργαλείο" που ονομάζεται Hegel H590 επικράτησε, προσθέτοντας ακόμα ένα βραβείο στη συλλογή του.

 • Οι πρώτες δοκιμές για τον -επερχόμενο- ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel H590 κυκλοφόρησαν.

"... Στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πιο... ολοκληρωμένους... ολοκληρωμένος ενισχυτής που έχουμε δοκιμάσει ποτέ! Καταπληκτικός!.. " Andrew Everard - HiFinews Εργαστηριακές μετρήσεις: Paul Miller

 • Δοκιμή του ολοκληρωμένου ενισχυτή της Hegel H90 στο διαδικτυακό avmentor.

"... θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Η90 ως την επιτομή του σύγχρονου ολοκληρωμένου ενισχυτή, μία συσκευή ιδιαίτερα συμβατή με το σύγχρονο life style και τις απαιτήσεις ενός φίλου του καλού ήχου... Με δεδομένο ότι η τιμή είναι καλή για τα προσφερόμενα, προτείνεται ανεπιφύλακτα!.." Δ. Σταματάκος - avmentor.gr 

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Ανάμεσα στα καλύτερα μηχανήματα υψηλής κατηγορίας και ας έχει μόλις το 1/3 της τιμής από την επόμενη επιλογή στη λίστα του διαδικτυακού SoundStage!network, τοποθετήθηκε ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Hegel, H590!

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Στο βίντεο που ακολουθεί, ο υπεύθυνος πωλήσεων για τις Η.Π.Α., Anders Ertzeid, παρουσιάζει το νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel, H590.

Να ευχαριστήσω και τον Olivier Roger, ιδιοκτήτη της εταιρείας Accentuel, που έχει τη διανομή των προϊόντων της Hegel για τις χώρες Βέλγιο και Γαλλία, για τη δημοσίευση του βίντεο στο Facebook.

Το βίντεο εδώ

 • Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Hegel H190 αναβαθμίστηκε!

Η αναβάθμιση επιτρέπει επίσης την εφαρμογή ελέγχου του Η190 μέσω συσκευών iOS και Android προσφέροντας:

Συνδεσιμότητα: DLNA/ UPnP, AirPlay, Roon, MQA (Master Quality Authenticated), τις διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες: Tidal, Qobuz, Deezer, vTuner και φυσικά Spotify.

Η αναβάθμιση για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή μπορεί να γίνει από εδώ

 • Μία εικόνα χίλιες λέξεις... Hegel H590

 • Στο Μόναχο θα παρουσιαστεί ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Hegel με κωδικό Η590...

Αναμένεται η κυκλοφορία του το Νοέμβριο.

 • Εκδήλωση της Kef/Nordost στο Texas. Μαντέψτε τα ενισχυτικά που χρησιμοποίησαν...

Το βίντεο της εκδήλωσης εδώ

 • "... Η Hegel ήταν πάντα εταιρεία τεχνολογίας και όχι εταιρεία μαρκετινγκ..." αναφέρει στο παρακάτω βίντεο ο Anders Ertzeid, υπεύθυνος πωλήσεων της Hegel,

και συνεχίζει σε άλλο σημείο: "... Προσπαθούμε να κατασκευάζουμε προϊόντα "ανεξάρτητα", με την έννοια ότι δεν θέλουμε να αναγκάσουμε τον κόσμο να μάθει από την αρχή τη δική μας εφαρμογή, το δικό μας λειτουργικό, να μπει στον τρόπο σκέψης μας, να ακολουθήσει ένα κλειστό λειτουργικό, όπως πολλές εταιρείες κάνουν..."

Ολόκληρο το βίντεο εδώ

 • Εντυπώσεις από την έκθεση συστημάτων ήχου στο Montreal, Μάρτιος 2018

" Δεν υπάρχει πιο συνοπτικός τρόπος για να περιγράψω τον ήχο που άκουσα στο δωμάτιο της Hegel, παρά ως "διασκέδαση" και δεν το εννοώ υποτιμητικά. Αυτό που έκανε το σύστημα της Hegel ήταν να μετατρέψει μία blues ζωντανή ηχογράφηση σε μία εκρηκτική εκδήλωση σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Σε άλλο μουσικό θέμα, σε ένα ξέφρενο σόλο drum, ακουγόταν τόσο "πραγματικό" που φοβήθηκα πως θα ξεφύγει η μπαγκέτα από τον καλλιτέχνη και θα με χτυπήσει!" Robert Schryer - Stereophile

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Το πάθος υπερβαίνει το κόστος, υπερβαίνει τη λογική... Κάτι τέτοιο μας λέει το βίντεο που ακολουθεί...

 

 • "Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια"... Δεν αναφερόμαστε στο τραγούδι της κυρίας Αλεξίου αλλά στον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel, Röst

Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016, δημιουργώντας μία νέα κατηγορία ολοκληρωμένων ενισχυτών και ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί! Τα άρθρα και το ενδιαφέρον των δοκιμαστών παραμένουν αμείωτα, όπως αμείωτη είναι και η έκπληξη του κάθε αρθρογράφου που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί του!

Αυτή τη φορά ήταν η γερμανική διαδικτυακή σελίδα i-fidelity.net. Δεν είναι μόνο οι ηχητικές επιδόσεις (συν τις μετρήσεις που παρουσιάζονται αναλυτικά), είναι και ο συνδυασμός των "παραδοσιακών" αναλογικών συνδέσεων (XLR, RCA) με τις σύγχρονες ψηφιακές συνδέσεις και ευκολίες, κατατάσσοντας τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Röst στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης για τον αρθρογράφο!

Ολόκληρο το άρθρο εδώ (στα Γερμανικά)

 • Μπορεί να κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά τα άρθρα και οι δοκιμές για το νέο ολοκληρωμένο ενισχυτής της Hegel Η190 κυκλοφορούν το ένα πίσω από το άλλο. Νέα κυκλοφορία, λογικό ακούγεται.

Όλοι οι αρθρογράφοι έχουν μείνει "γοητευμένοι" από την ηχητική του πιστότητα, τις δυνατότητες του και τα βραβεία διαδέχονται το ένα μετά το άλλο!

 • Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής για την εταιρεία Hegel, με την ονομασία H190.

Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής έχει τη δυνατότητα συνεργασίας με οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα μουσικής διανομής (TIDAL, SPOTIFY κ.λπ.) και AirPlay.

Έχει τη δυνατότητα προσαρμογής των αναλογικών εισοδων (3), έχει προσεγμένο ψηφιακό μετατροπέα (4 S/Pdif, USB), έχει έξοδο ακουστικών ικανή να οδηγήσει μεγάλη γκάμα της αγοράς.

Οι επιλογές σε μαύρο ή λευκό χρώμα, η ευανάγνωστη οθόνη OLED, δημιουργούν ένα όμορφο σύνολο, ιδανικό για να είναι το κέντρο ελέγχου του συστήματός μας.

Με συντελεστή απόσβεσης πάνω από 4000, 50% αύξηση του ρεύματος σε σχέση με τον πολυβραβευμένο Η160 είναι ικανός να οδηγήσει τα περισσότερα ηχεία της αγοράς, ειδικά τα μεγάλα!

Η κυκλοφορία του αναμένεται το Νοέμβρη.

 • O Bent Holter, ιθύνων νους για την εταιρεία Hegel, παραλαμβάνει το βραβείο EISA για τον καλύτερο ολοκληρωμένο ενισχυτή του 2017, τον Hegel Röst

 • ... και τα εξαιρετικά άρθρα για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Röst της Hegel συνεχίζονται

"... ο Röst παρέδωσε αβίαστα σαφείς, καθαρές, συνεκτικές, μουσικές εμπειρίες με αποτέλεσμα να τον ακούω για ώρες. Επιπλέον, η χρονική ακρίβεια, το ισχυρό του, πραγματικό - χωρίς χρωματισμούς - μπάσο, η δυνατοτότητές του στην ανάδειξη των μακροδυναμικών, τον καθιστούν ηγέτη στην κατηγορία..." Oliver Amnuayphol - Sounstage!Hi-Fi

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Ίσως γίνεται κουραστικό για εσάς αλλά εμείς φταίμε; Ένα ακόμα εξαιρετικό άρθρο για τον Röst!

"... Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Hegel Röst επιβεβαίωσε τη φήμη που ακολουθεί τους Νορβηγούς ως εξαιρετικών κατασκευαστών μηχανημάτων ήχου! Παρά το γεγονός ότι έχει "μόλις" 75w ονομαστική ισχύ ανά κανάλι, η δυνατότητα οδήγησης των ηχείων είναι εντυπωσιακή... Με 3 αναλογικές και 4 S/Pdif είναι καλά εξοπλισμένος σε εισοδους. Ταυτόχρονα με τη USB είσοδο και την είσοδο LAN, η υποστήριξη AirPlay και λοιπών διαδικτυακών ευκολιών εξασφαλίζουν και αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις κατά το streaming. Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Hegel Röst συνισταται για όλους όσους θέλουν να συνδυάσουν το κλασικό HiFi και τις σύγχρονες ευκολίες στη μουσική..." Volker Frech - Lite magazine.de

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Ακόμα ένα άρθρο που αφορά τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel, Röst

"... Η πρώτη εντύπωση που έχεις κοιτάζοντας τον ενισχυτή της Hegel, Röst, σε κάνει να σκεφτείς ότι δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο. Πράγματι, η εμφάνιση δείχνει ότι δεν έχει απασχολήσει και τόσο τον κατασκευαστή όσο το να εξασφαλίσει την ποιότητα της μουσικής αναπαραγωγής και την ανάδειξη των ηχείων, γενικά του συστήματός. Ο ενισχυτής είναι διάφανος, με έλεγχο, αποτέλεσμα αυτού να μην «απασχολεί» το ταίριασμα με το οποιοδήποτε ηχείο (*αρκεί να το διεγείρει σωστά θα συμπληρώναμε). Επίσης, είναι ένας ενισχυτής του «σήμερα», εξίσου κατάλληλος για ακροάσεις από πηγές υψηλής πιστότητας (cd player, σύστημα πλατό/βραχίονα/κεφαλής) αλλά και ακροάσεις μουσικής μέσω AirPlay ή DLNA. Ο καλός ψηφιακός μετατροπέας (dac) και η συνεργασία με το AirPlay ήταν εντυπωσιακή. Επιπλέον, η ύπαρξη του IP control επιτρέπει σύνθετα σενάρια για την προσαρμογή του σε συστήματα αυτοματισμού..." Jamie Biesemans - HiFi.nl

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής Hegel H90 παρουσιάστηκε στο Μόναχο.

Προσφέρει 60w/ch, σταθερός σε φορτία 2Ω, έξοδο ακουστικών, 4 S/Pdif εισοδους, USB είσοδο, Ethernet είσοδο, νέο τηλεχειριστήριο και συντελεστή απόσβεσης πάνω από 2000!

 • Οδηγός για την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων 24bit/96kHz από τη συνδρομητική υπηρεσία Tidal

Ανακοινώθηκε από την TIDAL στην έκθεση του Las Vegas η δυνατότητα ακρόασης αρχείων στα 24/96. Για να είναι εφικτή η ακρόαση των αρχείων από τα προϊόντα της Hegel (εκτός των Hegel H100 & H70 που δεν υποστήριζαν 24/96 μέσω θύρας USB) απαιτούνται κάποιες ρυθμίσεις. Στην παρακάτω εικόνα ετοιμάσαμε ένα οδηγό με τις κινήσεις που απαιτούνται για την σωστή αναπαραγωγή τους.

 • Ένα ακόμα βραβείο προστίθεται στη... συλλογή του Hegel HD30!

 • Η απονομή (video) του βραβείου Eisa για το HD30 στον ιδιοκτήτη της εταιρείας Hegel, Bent Holter.

 

 • Ένα ακόμα βραβείο για τον ψηφιακό μετατροπέα της Hegel HD30!

European High End Dac 2016-2017: Hegel HD30 (video)

 • Δεκάδες τα άρθρα και τα βραβεία για τον ψηφιακό μετατροπέα της Hegel HD30!

Τι να πρωτοαναφέρουμε! Θα έπρεπε συνεχώς να βρισκόμαστε στο πληκτρολόγιο και να ανανεώνουμε τη σελίδα. Οπότε, σας προτείνουμε την ακρόαση του.

Για να μην έχετε όμως παράπονο, στη σελίδα με την παρουσίαση του Hegel HD30 θα βρείτε πολλά άρθρα και αναφορές για τον ήχο του, τις μετρήσεις του, τα βραβεία του!

 • Ακόμα ένα βραβείο για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel H160.

Αυτή τη φορά από το Hong Kong και το περιοδικό HiFi rev!ew, όπου χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη αγορά ολοκληρωμένου ενισχυτή!

 • Οι 30 καλύτερες περιπτώσεις μηχανημάτων ήχου για την τιμή τους, σύμφωνα με το TheAbso!uteSound.

Δείχνει αδύνατο να απουσίαζε ο Hegel H360 από αυτή τη λίστα...

Ολόκληρη η λίστα εδώ

 • Ένα ακόμα άρθρο που... "εξυμνεί" τις δυνατότητες και τον ήχο του Hegel H160.

" Αν ψάχνετε ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή που δεν βρίσκεται στα... Ιμαλάια από άποψη τιμής και προσφέρει εξαιρετικά γραμμική, διάφανη, συνεκτική και συναρπαστική μουσική αναπαραγωγή, τότε ο Hegel H160 αξίζει την ακρόαση σας. Δε χρειάζεται να είσαι ο... Σέρλοκ Χολμς για να καταλάβεις πως πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι." Jacob Heilbrunn - TheAbso!uteSound

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Ο κόσμος της οικιακής διασκέδασης - όπως τον ξέραμε - αλλάζει.

Κάποτε, όταν συζητούσαμε για εγκατάστάσεις το μυαλό μας πήγαινε σε πλήρη καλωδίωση στους χώρους που επιθυμούσαμε απλά μουσική κάλυψη, πήγαινε σε δίκτυο υπολογιστών και το HiFi ήταν... "αλλού".

Σήμερα τα περισσότερα δικάναλα συστήματα μπορούν να ελεγχθούν από το κινητό μας τηλέφωνο, από το φορητό υπολογιστή, έχουν αντικαταστήσει τα (SA)CD players καιρό τώρα! Ο έλεγχος από τέτοιες συσκευές έχει γίνει η καθημερινή προσπάθεια απ' όλους τους κατασκευαστές για τα νέα προϊόντα ήχου!

Την έκθεση στο Ντάλλας, CEDIA2015, επέλεξε η Hegel να παρουσιάσει το ...

... περισσότερα σε λίγο...

 

 • H360 είναι ο κωδικός για το νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel και τοποθετείτε

στην κορυφή της κατηγορίας των ολοκληρωμένων ενισχυτών για την εταιρεία, αντικαθιστώντας τον πολυβραβευμένο ολοκληρωμένο Hegel H300.

Σκοπός της εταιρείας κατά την ανάπτυξη του Hegel H360 ήταν να γίνει ένα σημαντικό βήμα προς τα επάνω σε σύγκριση με τον, εξίσου πολυβραβευμένο, ολοκληρωμένο ενισχυτή Hegel H160 και να θέσει νέο σημείο αναφοράς ήχου για την κατηγορία της τιμής του.

Ο Hegel H360 έχει κρατήσει τις ευκολίες του Hegel H160 όπως: UPnP streaming και Apple AirPlay, βελτιώνοντας τις ακόμα περισσότερο αλλά, πρώτα απ' όλα είναι ενισχυτής για την αναπαραγωγή της αγαπημένης μας μουσικής και έχει ανεβάσει σημαντικά τον πήχυ στην απόδοση ήχου σε σχέση με τον Hegel H160, τον Hegel H300 και τους υπόλοιπους ολοκληρωμένους της αγοράς!

Συνοπτικά τα σημεία που έχουν βελτιωθεί είναι:

α) Νέο Sound Engine το οποίο ανεβάζει το συντελεστή απόσβεσης πάνω από 2000 και ταυτόχρονα μειώνει την κατανάλωση κατά 60% σε κατάσταση αναμονής,

β) Νέος μετασχηματιστής και στάδια εξόδου που ανεβάζουν τα ρεύματα και τις δυνατότητες οδήγησης κατά 50% σε σύγκριση με τον H300,

γ) Νέο στάδιο προενίσχυσης και ψηφιακού μετατροπέα με ξεχωριστό μετασχηματιστή για την τροφοδοσία τους, επιτυγχάνοντας ακόμα μικρότερα επίπεδα θορύβου,

δ) Νέο κύκλωμα ισορροπημένης σύνδεσης (XLR) βασισμένο στον προενισχυτή της εταιρείας, Hegel P30,

ε) Υποστήριξη αρχείων DSD64/128 μέσω της USb εισοδου,

στ)Η ανάγνωση και ροή των δεδομένων από δίσκο NAS έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με τον Hegel H160 χάρη στο νέο ρολόι χρονισμού και στην εξελιγμένη θωράκιση,

ζ) Επιπλέον βελτίωση στην ήδη πολύ καλή υλοποίηση του Apple AirPlay, ανεβάζοντας την ακρόαση από υπηρεσίες όπως TIDAL, Beats κ.λπ. σε άλλα επίπεδα μουσικής απόδοσης,

η) Νέος ψηφιακός μετατροπέας S/Pdif [ 3 x toslink (optical), 1 x coaxial].

O Hegel H360 είναι διαθέσιμος προς ακρόαση.

 • Ακόμα μία διάκριση για τον ενισχυτή της Hegel H160.

Από το enjoy the music αυτή τη φορά, που βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα ήχου για το 2015.

Best of 2015, Blue Note Equipment Awards goes to... Hegel H160

"Ήταν "χαλαρός", "φυσικός" και ΠΑΝΤΑ ευχάριστος. Το κλειδί γι' αυτό ήταν η προσθήκη της σωστής ισορροπίας και της ουδετερότητας στο μουσικό θέμα με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ευκρίνεια, το σχήμα, την υφή και το σωστό τόνο. Όλοι οι καλοί ενισχυτές το κάνουν αυτό και ο Hegel H160 το κάνει επίσης..." A. Colin Flood - enjoy the music

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Ένα ακόμα "κάστρο" αναγνωρίζει την ποιότητα της Hegel. Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Hegel H160 ψηφίζεται από τους Ευρωπαίους ως ο καλύτερος ενισχυτής της χρονιάς

Το βίντεο της παρουσίασης εδώ

 

 • Ακόμα μία διάκριση για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel, Η80, αυτή τη φορά από την Αυστραλία.

Μετά το εξαιρετικό άρθρο για το dac της Hegel HD25, πριν ένα χρόνο περίπου, ο αρθρογράφος λέει για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel H80:

"Ο ρυθμός και ο χρόνος αυτού του ενισχυτή είναι πολύ καλός! Ήταν υπέροχο το πως διαγράφεται το κόρνο, πλούσιο και καθαρό, με χώρο... Κατά τη διάρκεια των πρώτων ακροάσεων και χωρίς να γνωρίζω την τιμή του, θα έλεγα πως ο ήχος του ενισχυτή κοστίζει τα διπλάσια χρήματα απ' ότι κοστίζει πραγματικά... Σε αντίθεση με κάποιους ενισχυτές που είναι "στεγνοί" έως "βαρετοί" ο Hegel H80 δεν αφαιρεί τη "ζωντάνια" από το μουσικό θέμα..." stereo.net.au - Mark Gusew

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Το τελευταίο... "κάστρο" της Αμερικής έπεσε.

Με περισσότερους από 70 dealers στην Αμερική,  θα ήταν δύσκολο να μη τύχει της προσοχής του Stereophile.

"Αυτό που έκανε ο Hegel H 160 καλύτερα και από τους καλύτερους ενισχυτές που έχω ακούσει είναι η αναπαραγωγή της αίσθησης σωστής τονικότητας και η δημιουργία ισορροπίας σε οποιοδήποτε ζεύγος ηχείων συνέδεσα. Αν ήμουν ένας εκκολαπτόμενος σχεδιαστής ηχείων, που γυρνούσε από έκθεση σε έκθεση για να βρει μεταπωλητές ή πελάτες, ήδη θα μελετούσα τη σελίδα της Hegel.

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Η 160 είναι έτοιμος να κάνει πολλούς διαφορετικούς σε γούστο μουσικόφιλους ευτυχισμένους - ίσως και αυτούς που είναι ευτυχισμένοι μόνο με τα προτεινόμενα μηχανήματα στην Class A κατηγορία του Stereophile... " Herb Reichert - Stereophile

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 

 • Ακόμα ένα άρθρο για τον Hegel H160, από το διαδικτυακό goodsound.com - Hans Wetzel

Ο αρθρογράφος καταλήγει:

"Η άριστη ενσωμάτωση του AirPlay θα μπορούσε ως μοναδικό χαρακτηριστικό να αποτελεί λόγο πρότασης αλλά... δε μπορώ να σκεφτώ άλλο ολοκληρωμένο ενισχυτή που να συνδυάζει άριστο ήχο, άφθονη δύναμη, ολοκληρωμένο "πακέτο" χαρακτηριστικών και ευελιξίας συνδέσεων σε αυτή την τιμή!"

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Εξαιρετικό βίντεο για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel H160 από το SoundStage!InSight. 
 • Παρουσίαση της σειράς Reference από την εταιρεία Kef στην Ιταλία. Η επιλογή της στα ηλεκτρονικά;

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφια, ένας ακόμα κατασκευαστής ηχείων επιλέγει Hegel Music System!

 • Δοκιμή του Hegel HD12dsd. Ο αρθρογράφος καταλήγει:

"Ο ψηφιακός μετατροπέας της Hegel Music Systems, HD12 dsd, προσφέρει τον καλύτερο ήχο για το μικρότερο κόστος που είχα ποτέ στο σύστημα μου από ψηφιακούς μετατροπείς. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο καλό είναι, χωρίς συμβιβασμούς σε απόλυτη βάση!" soundstagenetwork - Jeff Fritz

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Και η Harbeth επιλέγει Hegel για την παρουσίαση των ηχείων της στην έκθεση του Bristol 2015

Η διακριτικότητα στη σχεδίαση των Hegel μας δυσκολεύει λίγο στη φωτογράφιση αλλά συζητάμε για ήχο, έτσι δεν είναι; Στη Hegel αυτό που κοστολογείται δεν είναι οι βαριές προσόψεις από αλουμίνιο ή ο προκλητικός σχεδιασμός αλλά η γνώση της υλοποίησης και της μουσικής απόδοσης. Με αυτό τον τρόπο και χωρίς υπερβολές καταφέρνουν ένα εξαιρετικό value for money που έχει εδραιώσει την Hegel στην παγκόσμια κοινότητα των άριστων μηχανημάτων αναπαραγωγής μουσικής.

 • Νέα δοκιμή, αυτή τη φορά στο HiFi Choice, για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Hegel H160

Ο αρθρογράφος καταλήγει: "Κάθε φορά που δοκιμάζω ένα νέο προϊόν της Hegel νοιώθω να αυξάνει τον πήχη στην κατηγορία του με ολοένα και μεγαλύτερη βεβαιότητα" HiFi Choice - Chris Ward

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Έχει βαλθεί η Hegel να τους τρελάνει όλους με τον ολοκληρωμένο ενισχυτή H160. Ευελιξία χρήσης, οδήγηση, ποιότητα ήχου, ποιότητα κατασκευής, σε καταπληκτική τιμή.

Ο αρθρογράφος καταλήγει ως εξής: " Έκανε όλα τ' άλλα να φαίνονται τόσο λάθος" HiFi+ - Alan Sircom 

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • Hegel έχει κατασκευάσει ένα εξαιρετικό δώρο για τους λάτρεις της μουσικής (HD12dsd) που εκτιμούν περισσότερο την απόδοση της μουσικής από ένα μηχάνημα παρά μία εξαιρετικά καλαίσθητη εμφάνιση, ένα μεγάλο όνομα στα "σωθικά" ή ένα μεγάλο όνομα στην πρόσοψη" Enjoy the Music - Greg Weaver

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 • ... ΚΑΙ η Αγγλία "υποκλίνεται" στον Hegel H80. Δεν αναφέρεται απλά ως εξαιρετική σχέση προς αξία προϊόν αλλά ως... Η συνέχεια στο άρθρο εδώ
 • Για να γράψουμε την αλήθεια, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Οι αυξημένες πωλήσεις του Hegel H80 στην Ελλάδα, είναι η συνέχεια της παγκόσμιας εμπορικής πορείας του.

Προϊόν της χρονιάς λοιπόν, ένα ακόμα πολυμηχάνημα της Hegel και τον χαρακτηρίζουμε έτσι, γιατί αν τον ονομάσουμε σκέτο "ενισχυτή", τον αδικούμε.

 • Μας ρωτούν πολλοί για το αν υπάρχει έξοδος στον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel, H80.

Η απάντηση είναι: ΝΑΙ, υπάρχει έξοδος προενίσχυσης. Η έξοδος προστέθηκε τον Ιούλιο του 2014 και όλες οι νεότερες παραδόσεις τη συμπεριλαμβάνουν.

 • Με την παραλαβή του ολοκληρωμένου ενισχυτή Hegel H160, διαπιστώσαμε ότι δεν αναφέρεται πουθενά η αλλαγή της εισόδου HT σε είσοδο line, αν ο χρήστης δε τη χρειάζεται για τη συνεργασία με σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

Στη σελίδα με τις πληροφορίες του ενισχυτή, έχει συμπληρωθεί ο τρόπος εναλλαγής της εισόδου.

 • Στο τέλος του Οκτωβρίου αναμένεται ο νέος ψηφιακός μετατροπέας της Hegel HD12 DSD.

Όπως το "μαρτυρά" και ο κωδικός ονομασίας του, εκτός των αρχείων υψηλής ανάλυσης σε ρυθμό 24bit/192kHz, υποστηρίζει και αρχεία DSD. Πολλοί θα κάνουν σκέψεις τύπου "σιγά το νέο, άλλοι κατασκευαστές έχουν καιρό κυκλοφορήσει ψηφιακούς μετατροπείς που υποστηρίζουν την αναπαραγωγή αρχείων DSD" αλλά προτείνουμε να "κρατήσουν μικρό καλάθι". Ο Bent Holter και η "παρέα" του στη Hegel έχουν αποδείξει πως δεν παίζουν με τη τσέπη του καταναλωτή, κυκλοφορούν ένα μηχάνημα όταν είναι σίγουροι πως "παιδικές ασθένειες" έχουν λυθεί, υπάρχουν "φυσικά" αρχεία DSD για την εκμετάλλευση αυτής της δυνατότήτας ενός ψηφιακού μετατροπέα και πάνω απ' όλα δεν πειραματίζονται στην "καμπούρα" του ανθρώπου που θα εμπιστευθεί τη Hegel για τις ακροάσεις του...

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι με την κυκλοφορία του το HD12 DSD θέτει νέες προδιαγραφές τεχνικών χαρακτηριστικών για την κατηγορία. Έχοντας προσέξει όχι μόνο τους "τύπους" που κοιτάζει ο καταναλωτής όπως υψηλές αναλύσεις, ευελιξία συνδέσεων κ.λπ. αλλά και την ουσία όπως τροφοδοσία, χωρητικότητα, θωρακίσεις με αποτέλεσμα ένα χαμηλό επίπεδο θορύβου. Αυτό σημαίνει για τον ακροατή, μικρότερες παραμορφώσεις, καλύτερο χρονισμό και ακρίβεια, εμφάνιση των μικρολεπτομερειών που σε κάνουν να αφεθείς, ευχαριστηθείς, απορροφηθείς, από ένα μουσικό έργο.

 • Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής από της Hegel Music Systems κυκλοφορεί στα τέλη του Νοεμβρίου!

Facebook Twitter

© Copyright 2009 - 2019 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος