Τα νέα της εταιρείας Hegel Music Systems (8-3-2024)

 Αναμένεται το Μάιο του 2024 σε μαύρο χρώμα. Σε λευκό χρώμα αναμένεται τον Ιούνιο του 2024.
 
  • "... Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ακόμα αυτός ο απαλός, εκλεπτυσμένος χαρακτήρας στον συνολικό ήχο αυτού του cd player που μπορεί να μην είναι για τα γούστα όλων. Ωστόσο, αυτό εξασφαλίζει ότι οι μακροχρόνιες ακροάσεις είναι απαλλαγμένες από κούραση και την παρουσία επιθετικών υψηλών, χωρίς να σημαίνει ότι απουσιάζει η λεπτομέρεια. Ως εκ τούτου, ενώ οι μεγάλες, πολύπλοκες ενορχηστρώσεις του soundtrack του Thomas Newman στην ταινία του James Bond Spectre [Decca 4759509] είναι ευφωνικές, εξακολουθεί να υπάρχει πολύς διαχωρισμός μεταξύ των μυριάδων οργάνων, των βιολιών που εκτινάσσονται στα ύψη πάνω από το τσέλο και τα χάλκινα, και τις δυναμικές εκρήξεις του «Backfire» και «Snow Plane» χωρίς περιορισμούς..." HiFinews - Mark Craven

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • "...Ο Hegel H-600 είναι ο καλύτερος συνδυασμός ολοκληρωμένου ενισχυτή με DAC που έχω ακούσει στα χρόνια που είμαι κριτικός συσκευών ήχου. Πριν φτάσει ο H-600, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο καλύτερα θα μπορούσε να ακουστεί το στερεοφωνικό μου. Είναι σπάνιο ένα προϊόν να με κάνει να αμφισβητήσω το δικό μου σύστημα και να αναγνωρίσω ότι κάτι μου λείπει. Ο ολοκληρωμένος της Hegel έκανε ακριβώς αυτό!.." Philip Beaudette - SoundStage! HiFi

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

Οι μετρήσεις του ενισχυτή Hegel H600 εδώ

  • Η Hegel παρουσιάζει το νέο της ολοκληρωμένης αναφοράς, Η-600!

Πριν 5 χρόνια η Hegel παρουσίασε τον ολοκληρωμένο ενισχυτή αναφοράς, Η-590. Ήταν η πρώτη φορά για την εταιρεία η κατασκευή ενός –πραγματικά – μεγάλου ολοκληρωμένου ενισχυτή και υπήρχε ένας ενδοιασμός για την αποδοχή του από το κοινό.

Ωστόσο, ο συνδυασμός των εξαιρετικών επιδόσεων στον ήχο του και οι ευκολίες χρήσης που πρόσφερε τον έκαναν άμεσα αποδεκτό από την κοινότητα του HiFi, η υποδοχή του από κριτικούς και μουσικό κοινό ήταν συντριπτική!

Τελικά, μετά από 3 χρόνια εξέλιξης, η Hegel παρουσιάζει τον Η-600, ουσιαστικά τον… κληρονόμο του Η590. Με μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά όπως, η νέα σχεδίαση της εμφάνισης, το νέο ενσωματωμένο μετατροπέα ψηφιακού σταδίου σε αναλογικό, βελτιωμένο τμήμα ενίσχυσης, εξαιρετικά ανώτερο και «δυνατό» λειτουργικό σύστημα για την υποστήριξη υπηρεσιών ροής (streaming) και μελλοντικές αναβαθμίσεις τους, ο Η-600 είναι ένα πραγματικό «τέρας» ισχύος και δυνατοτήτων, ο οποίος θα καλύψει όλες τις μουσικές αναζητήσεις και ανάγκες του κατόχου του. Με το μόνο που έχει να ασχοληθεί είναι η εύρεση των ηχείων που θα συνοδέψουν τον Η-600!

Θα είναι διαθέσιμος από τον Οκτώβριο του 2023

  • Η Hegel παρουσιάζει το νέο της cd player, Viking!

Πριν από μερικά χρόνια η Hegel χρειάστηκε να διακόψει την παραγωγή του εξαιρετικού cd player Mohican επειδή δεν παράγονταν πλέον βασικά στοιχεία της κατασκευής του.

Από τότε, η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης εργαζόταν για έναν αντικαταστάτη που θα ήταν ακόμα καλύτερος. Η βελτίωση σε κάτι εξαιρετικό δεν είναι εύκολη, αλλά το κατάφεραν και είμαστε υπερήφανοι να παρουσιάσουμε το Viking cd player!

 

  • "Hegel H95 Amplifier LOVES Magnepan LRS+, KEF LS50 META, and Zu DW6 speakers!"

Αυτή είναι η επικεφαλίδα του βίντεο όπου ο Steve Guttenberg από το Audiophiliac δοκιμάζει τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel, H95.

  • Η ¨περιπέτεια" συμβατότητας των συσκευών της Hegel με το Roon έλαβε τέλος!

Πλέον, από τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel H120 έως και τον κορυφαίο ολοκληρωμένο Η590, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Roon.

Ως δώρο, για την αναμονή των -περίπου- 2 ετών, όλοι οι κάτοχοι των ολοκληρωμένων ενισχυτών της Hegel, H120, H190, H390, H590, όπως και οι νεότεροι, μπορούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής για 2 μήνες Δ Ω Ρ Ε Α Ν με την εγγραφή τους εδώ 

  • Η Hegel παρουσίασε στην έκθεση του Μοναχου την αναβάθμιση του κορυφαίου σετ ενίσχυσης P30A/H30A

 

Οι διαφορές δεν είναι μόνο στη νέα εικόνα των συσκευών όπου έχει διατηρηθεί η άμεση αναγνώριση του εταιρικού σχήματος που χαρακτηρίζεται από τη λιτή εμφάνιση αλλά με απλές κινήσεις δείχνει περισσότερο στην "εποχή" του.

Ο προενισχυτής P30A, ο επονομαζόμενος "μαέστρος" από τη Hegel, έχει απόλυτα ταιριασμένα τρανζίστορς, μικρές διαδρομές στην πλακέτα για το σήμα, είναι συμμετρικός, που σημαίνει πως όλα τα εξαρτήματα είναι εις διπλούν εσωτερικά, με αποτέλεσμα το σήμα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό υλικό της πηγής!

Ο τελικός H30A, ο επονομαζόμενος "ορχήστρα" από τη Hegel, έχει απίστευτη δύναμη, σταθερός έως το 1Ω, 28 ζεύγη ταιριασμένα τρανζίστορς, 2 μετασχηματιστές, 1000VA ανά κανάλι και 270.000μF χωρητικότητα πυκνωτών!

Το σετ αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους.

  • To Hegel V10 phono stage ψηφίζεται ως "Product of the year" για το TheAbsoluteSound!

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και το άρθρο δοκιμής εδώ

  • Ο Michael Johnson, μουσικός στη συμφωνική ορχήστρα του Tucson στην Αριζόνα, δοκιμάζει τον Hegel H390 για το διαδικτυακό audiophilia.com και καταλήγει στο/στα εξής συμπέρασμα/-τα:

"... Ο Η390 είναι ένας εξαιρετικός στον ήχο και με υψηλή λειτουργικότητα (ευελιξία και προσφορά εισόδων) ολοκληρωμένος ενισχυτής που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί να χρειάζεσαι περισσότερες συσκευές στο ράφι των μηχανημάτων σου (προ-τελικός-streamer-dac)! Ο δυνατός, γεμάτος "σώμα και ψυχή" ήχος του είναι εθιστικός και τα τεράστια αποθέματα ισχύος θα κάνουν την επιλογή των ηχείων εύκολη και "ανώδυνη"... Για όλους εμάς, στον "πραγματικό" κόσμο, είναι μία συσκευή που θα αρέσει σε πολλούς και σίγουρα φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου όποτε την ακούω!.."

Ολόκληρο το άρθρο εδώ (στα αγγλικά)

  • Οι διαφορές και οι ευκολίες που προσφέρουν οι ολοκληρωμένοι ενισχυτές της Hegel

 

  • Οι ολοκληρωμένοι ενισχυτές της Hegel H190 και Η120 πλέον είναι συμβατοί και με το Roon.

Σύντομα θα προσφέρεται και για τους ολοκληρωμένους ενισχυτές Η390 και Η590.

  • Εμείς τι να πούμε παραπάνω;.. Ο παγκόσμιος ειδκός τύπος "μίλησε"...

  • Το περιοδικό Hxos+ δοκιμάζει το phono stage της Hegel V10

"... Με το V10 η Hegel κάνει και πάλι αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους. Να σχεδιάζει τελείως ουδέτερα μα αφάνταστα προικισμένα μηχανήματα που παίζουν πολύ πιο πάνω από το κόστος τους, έστω κι αν δεν ταιριάζουν με όλα τα γούστα..."

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Τον αριθμό "15" έφτασαν οι δοκιμές για το phono stage της Hegel, V10

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση

  • Τo εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά για το phono stage της Hegel εδώ
  • Τα πρώτα άρθρα/δοκιμές για το Hegel V10 phono stage κυκλοφόρησαν

Άρθρο από το SoundStage! Hi Fi εδώ και οι μετρήσεις εδώ

Άρθρο από το HiFi Pig εδώ

  • Δοκιμή του ολοκληρωμένου ενισχυτή της Hegel, H120 από το διαδικτυακό hiendnews.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Χρειάστηκαν 26 χρόνια ωσότου η Hegel να (ξανά)κυκλοφορήσει στην αγορά phono stage!

 

Το πρώτο και μοναδικό (έως σήμερα) phono stage που υλοποιήθηκε από τη Hegel, ήταν το 1994. Ήταν σε κανονικό σασί 44εκ., λιτό, ένα μόλις πλήκτρο έναυσης στην πρόσοψη, υποστήριζε κεφαλές κινητού μαγνήτη και πηνίου.

Σήμερα, το phono stage της Hegel με τον κωδικό V10, έρχεται σε μισό σασί, υποστηρίζει κεφαλές κινητού μαγνήτη και πηνίου, έχει μόλις ένα πλήκτρο στην πρόσοψη και την ενδεικτική λυχνία λειτουργίας, με πληθώρα ρυθμίσεων στην "πλάτη" της συσκευής αλλά και μέσα για τη σωστή επιλογή αντίστασης, χωρητικότητας και κέρδους.

Αναμένεται στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Βίντεο με την παρουσίαση του Hegel V10 phono stage από τον Anders Ertzeid εδώ

  • "... Η ιστορία επιτυχίας της Hegel συνεχίζεται με αυτόν τον ενισχυτή στην εισαγωγική κατηγορία, συνδυάζοντας τη δυνατότητα ροής με τη συνήθη απλότητα του σχεδιασμού και τον υπέροχο ήχο της εταιρείας. Ο Η95 δεν είναι "δολοφόνος ανεξάρτητα κατηγορίας τιμής" όπως είναι το "καλούπι" του H390, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας αξιοθαύμαστος ενισχυτής για τα χρήματα του, με δύναμη, ηρεμία και πάνω απ 'όλα μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση..." Andrew Everard - HiFinews.com

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Όσο περνούν οι μήνες της κυκλοφορίας του Hegel H95 (Σεπτέμβριος του 2020), τόσο περισσότερα άρθρα δοκιμών παρουσιάζονται στο διαδίκτυο και στον έντυπο ειδικό τύπο...

... κοινό συμπέρασμα για όλους: Ο καλύτερος ενισχυτής στην κατηγορία τιμής του!

  • Στο τεύχος του HiFiChoice που κυκλοφορεί, ο Hegel Η95 κερδίζει την καρδιά και το μυαλό με την απόδοση και την τιμή του!

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • "... γι' αυτά τα χρήματα ο Hegel H390 είναι ένας, πραγματικά, απίθανος ενισχυτής (περίπου στο 12ο λεπτό)..." καταλήγει ο δημιουργός του βίντεο Simon Price, μετά τη δοκιμή και τη σύγκριση με άλλους!

Το βίντεο εδώ

  • Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής για τη Hegel, με τον κωδικό H95

Βίντεο με τη σύγκριση των δύο ολοκληρωμένων εδώ

  • "... Τελικώς, ο Hegel H120 είναι μία έξυπνη και ασφαλή απάντηση στο ερώτημα: τι κάνει ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο ενισχυτή μεσαίας τιμής υπέροχο;. Εάν ψάχνετε την αγορά για ένα ολοκληρωμένο, είναι απαραίτητη η ακρόαση του Hegel H120..." David Price - StereoNET

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Το περιοδικό Ήχος+, δοκιμάζει στη διαδικτυακή του σελίδα τον Hegel H190

 "... μάλιστα ηχογραφήσεις που άλλοι ενισχυτές τις παρουσίαζαν αδιάφορα, εδώ έμοιαζαν σαν ευκαιρία για ταξίδι..." Πάρης Κωτσής - hxosplus.gr

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Ο Jay Lee (aca Soulsik) παρουσιάζει τον Hegel H120 για το soundstagenetwork

Το βίντεο της παρουσίασης εδώ

  • "... Ο Hegel Η120 δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής από κανένα που ψάχνει ένα ενισχυτή με ενσωματωμένο ψηφιακό μετατροπέα (DAC), στην κατηγορία μέσης τιμής - υψηλής απόδοσης. Ο Η120 ενισχύει την άποψή μου ότι η Hegel είναι κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή ενισχυτών με ενσωματωμένο ψηφιακό μετατροπέα!.." Roger Kanno - SoundStage! Hi-Fi

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • "... Γι' ακόμα μία φορά η Hegel έκανε τα ¨μαγικά¨ της. Ο Η120 είναι σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον ήδη εξαιρετικό Röst. Είναι νικητής από κάθε άποψη!.." Trevor Butler - the-ear.net

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • "... Αν θέλετε κάτι καλύτερο από τον Hegel H120, τότε θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά περισσότερα!.." Geoffrey Van Houwaert - alpha-audio.net

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • "... Το ταλέντο πολυχρηστικότητας που υπήρχε στον ολοκληρωμένο Röst μπορεί να φαίνεται ότι καταργήθηκε, αλλά δεν ισχύει πραγματικά. Το "Αστέρι" του ζει στον Hegel H120, αναβαθμίζεται και προσαρμόζεται στις ψηφιακές απολαύσεις μιας νέας δεκαετίας. Μπορεί να "στέκεται" στη βάση των ενισχυτών της Hegel, αλλά ο H120 είναι πολύ πιο καλός απ' όσο θα χρειαστούν ποτέ οι περισσότεροι!.." David Vivian - HiFi Choice

  • "... Όλα τα σημαντικά συγκεντρώνονται σε μία συσκευή, φανταστικός ήχος, κομψός σχεδιασμός, απλή λειτουργία, ελκυστική τιμή - ο Hegel H120 είναι η τέλεια συσκευή για τους παθιασμένους λάτρεις της μουσικής σήμερα..." Jürgen Schröder - LowBeats

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • "... Το να αντικαταστήσεις έναν επιτυχημένο ολοκληρωμένο ενισχυτή σαν τον Röst, ήταν μία ενδιαφέρουσα πρόκληση για τη Hegel. Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Η120 είναι διαφορετικός, καθώς διατηρεί όλα τα καλά που έφερε ο Röst στην κατηγορία του και συνεχίζει να επεκτείνει τη σειρά της Hegel, με την ονομασία "giant- killer". Είναι το είδος ενισχυτή που μπορεί να υποστηρίξει υψηλού επιπέδου ηχεία, πολλαπλάσιας τιμής από την τιμή του!... Συνοπτικά, είναι ένας εξαιρετικός all-around ενισχυτής" Alan Sircom - HiFi+

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής από τη Hegel, με την ονομασία H120

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ

"... αλλά, παρ' όλα τα πλεονεκτήματα όπως η διακριτική εμφάνιση, οι πολλές επιλογές συνδέσεων, η ποιοτική κατασκευή, αυτό που προσφέρει στον ενισχυτή Hegel H120 ένα λαμπρό μέλλον είναι η ποιότητα ήχου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ενισχυτή ανεξάρτητα κόστους!.." Olaf Sturm - i-fidelity.net

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Το περιοδικό HiFiCritic δοκιμάζει 3 ολοκληρωμένους ενισχυτές από την κατηγορία HiEnd και καταλήγει...

  • To studio ηχογραφήσεων TRPTK στην Ολλανδία, εξηγεί το λόγο που χρησιμοποιεί τα ηχεία της Kef, Blade 2 και τους τελικούς ενισχυτές της Hegel H30 στο βίντεο που ακολουθεί

Το βίντεο εδώ

  • "... Περίμενα πως ο Hegel H390 θα ήταν καλός ενισχυτής λόγω των καταβολών του αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο καλός! Ίσως είναι ο καλύτερος ολοκληρωμένος ενισχυτής που μπορεί να αγοράσει κάποιος αυτή την περίοδο..." Alan Sircom - HiFi+

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • "...It's a baby H590..." αναφέρει, ο Anders από τη Hegel, στο βίντεο για τον Η390 

 

Το βίντεο εδώ

  • Είναι προκλητικό να χαρακτηρίζεις "ευκαιρία" ένα - έστω all-in-one - ολοκληρωμένο ενισχυτή στα 10.000,00€...

... αλλά όταν τον συγκρίνεις με - αρκετά έως πολύ- ακριβότερα μηχανήματα και, στην χειρότερη περίπτωση, είναι εξίσου καλό με αυτά, τότε ΝΑΙ! Είναι ευκαιρία!

  • Hegel "Robin Hood" H 390...

  • "... 10.000€... και σας μένουν και 5,00€ για να επιστρέψετε με τη συγκοινωνία (ΜΜΜ) στο σπίτι...

Αυτή η αρνητική εντύπωση στο άκουσμα της τιμής άλλαξε κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Ναι... 10.000,00€ για ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή με streamer και dac... σοβαρά χρήματα. Αλλά ο Hegel H590 αξίζει το έξοδο. Τι ΑΠΟΨΗ! ΟΜΟΡΦΗ! Κατά την κρίση μας, το καλύτερο ολοκληρωμένο all-in-one στην αγορά!.." Jaap Veenstra - Alpha Audio

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Τι και αν έχουν περάσει χρόνια από την 1η κυκλοφορία του Hegel H360; Παραμένει ένας κορυφαίος ενισχυτής!

  • Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά έξι (6) κατασκευαστές και εκθέτες επέλεξαν μηχανήματα της Hegel για να καλύψουν ποιοτικά τις ανάγκες της παρουσίασής τους στην έκθεση Montreal Audio Salon 2019!

H VTL Audio χρησιμοποίησε το Hegel Mohican cd player ως πηγή, για να αναδείξει τα ποιοτικά ενισχυτικά της

H PMC Audio επέλεξε τον Hegel H590 για να οδηγήσει τα εξαιρετικά Fenestria

H Totem Acoustics χρησιμοποίησε τον Hegel H90 για την οδήγηση των Tribal Towers

H Magnepan επέλεξε τον Hegel H190 για την παρουσίαση του 1.7i

H Kudos loudspeakers επέλεξε τον Hegel H590 για την οδήγηση των 606 

H InnuOS ακολούθησε το παράδειγμα της Kudos και για να οδηγήσει τα ηχεία 707 της εταιρείας επέλεξε τον Hegel Rost

Η Dali επέλεξε τον Hegel H90 για την οδήγηση των Oberon 7 και κέρδισε τις εντυπώσεις αν κρίνουμε από τα σχόλια!

  • "... Όταν επιλέγω ενισχυτή για τα ηχεία μου, μπαίνει στο εργαστήριο για αξιολόγηση. Με βάση την εμπειρία μου, οι ενισχυτές της Hegel είναι μοναδικοί!.."

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κος Alan Shaw, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής των ηχείων της Harbeth (πριν το 6ο λεπτό ξεκινά η αναφορά στη Hegel)

Το βίντεο εδώ

  • Hegel & Dynaudio Contour 60 στη Φλώριδα, Audio Expo 2019

  • Η Hegel ... "μοίρασε"... ενισχυτές και πηγές στην έκθεση του Bristol 2019!

Τα ηχεία της Harbeth, τα ηχεία της Kef, τα νέα ηχεία της Dynaudio Confidence 20, βρήκαν το ιδανικό "ταίρι" για να παρουσιάσουν τις δυνατότητές τους.

  • "... Μετά από τρεις δεκαετίες επιτυχημένης πορείας της εταιρείας Hegel, ιδίως σε ενισχυτές, μπορεί να φαίνεται παράξενο να "ανακαλύπτουμε" και να επιβεβαιώνουμε την ανωτερότητά της, αλλά αυτό ακριβώς είναι ο Hegel H590! Ένας ισχυρός, καλά σχεδιασμένος ολοκληρωμένος ενισχυτής, με DAC τελευταίας τεχνολογίας. Πλέον αποτελεί και την αναφορά για το i-fidelity στην κατηγορία..." Olaf Sturm - i-fidelity.net

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Ένα ακόμα βραβείο για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Hegel H590, αυτή τη φορά από το HiFi+

  • C-53/54/55 είναι η ονομασία του νέου πολυκάναλου ενισχυτή της Hegel. 

Βασιζεται σε μία ευέλικτη πλατφόρμα αρθρωμάτων, ξεκινά ως τρικάναλος και φτάνει τα πέντε κανάλια. Πρόκειται για ένα "υβρίδιο" μεταξύ των Η30 και Η190. Βασίζεται στην τελευταία έκδοση Sound Engine2, έχει τον ήχο του πολυβραβευμένου Η190 αλλά με μεγαλύτερη τροφοδοσία από αυτόν, 50% περισσότερα τρασίστορ εξόδου, υλοποίηση και τρόπο "σκέψης" του Η30.

Η ισχύς θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλλά προτιμήθηκε να κρατηθεί στα... "ταπεινά"... 150 watt λόγω της θερμοκρασίας που θα αναπτυσσόταν κατά την εγκατάστασή του σε ένα ρακ 19" με 3U ύψος, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία του στο χρόνο.

  • Τα βραβεία για τον Hegel H590 συνεχίζονται...

"... Ο ήχος του είναι για να τον λατρέψεις..." αναφέρει στη δοκιμή το περιοδικό Lyd & Bilde που τον επιβραβεύει ως "καλύτερο ολοκληρωμένο της χρονιάς" αλλά και ...

... οι Ολλανδοί συντάκτες του hifi.nl τον βραβεύουν ως "καλύτερο ολοκληρωμένο ενισχυτή" και τον αναφέρουν ως "Game changer".

"... Η Hegel κυκλοφόρησε ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή εξοπλισμένο σαν "αστακό" και πάνω απ' όλα με εξαιρετικό ήχο! Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ισχυρό ενισχυτή στερεάς κατάστασης, ο ήχος του έχει φινέτσα και μουσικότητα που αντιπαραβάλλεται με τους καλύτερους ενισχυτές λυχνίας. Όταν εξετάσουμε την τιμή, τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα, δε μπορούμε παρά να συμπεράνουμε πως η Hegel με τον H590 έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για την κατηγορία του αλλά ΚΑΙ για πολύ υψηλότερες κατηγορίες τιμής!.." HiFi.nl

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Οι οδηγίες συνεργασίας Roon και Hegel H590 σε βίντεο 
  • "Όσο μεγαλύτερη η αξία του ανταγωνισμού τόσο μεγαλύτερη η δόξα για το νικητή"

Οι συντάκτες του ειδικού τύπου ψήφισαν στο Rocky Mountain Audio Fest τον καλύτερο ολοκληρωμένο ενισχυτή.

Η επιλογή δεν ήταν εύκολη αφού, ονόματα όπως: η Devialet με τον 220Pro, η GoldNote με τον IS-1000, η Jeff Rowland με τον Daemon, η Thrax με τον ΕΝΥΟ και η Hegel με τον H590 διεκδικούσαν το βραβείο.

Το "πολυεργαλείο" που ονομάζεται Hegel H590 επικράτησε, προσθέτοντας ακόμα ένα βραβείο στη συλλογή του.

  • Οι πρώτες δοκιμές για τον -επερχόμενο- ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel H590 κυκλοφόρησαν.

"... Στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πιο... ολοκληρωμένους... ολοκληρωμένος ενισχυτής που έχουμε δοκιμάσει ποτέ! Καταπληκτικός!.. " Andrew Everard - HiFinews Εργαστηριακές μετρήσεις: Paul Miller

  • Δοκιμή του ολοκληρωμένου ενισχυτή της Hegel H90 στο διαδικτυακό avmentor.

"... θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Η90 ως την επιτομή του σύγχρονου ολοκληρωμένου ενισχυτή, μία συσκευή ιδιαίτερα συμβατή με το σύγχρονο life style και τις απαιτήσεις ενός φίλου του καλού ήχου... Με δεδομένο ότι η τιμή είναι καλή για τα προσφερόμενα, προτείνεται ανεπιφύλακτα!.." Δ. Σταματάκος - avmentor.gr 

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Ανάμεσα στα καλύτερα μηχανήματα υψηλής κατηγορίας και ας έχει μόλις το 1/3 της τιμής από την επόμενη επιλογή στη λίστα του διαδικτυακού SoundStage!network, τοποθετήθηκε ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Hegel, H590!

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Στο βίντεο που ακολουθεί, ο υπεύθυνος πωλήσεων για τις Η.Π.Α., Anders Ertzeid, παρουσιάζει το νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel, H590.

Να ευχαριστήσω και τον Olivier Roger, ιδιοκτήτη της εταιρείας Accentuel, που έχει τη διανομή των προϊόντων της Hegel για τις χώρες Βέλγιο και Γαλλία, για τη δημοσίευση του βίντεο στο Facebook.

Το βίντεο εδώ

  • Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Hegel H190 αναβαθμίστηκε!

Η αναβάθμιση επιτρέπει επίσης την εφαρμογή ελέγχου του Η190 μέσω συσκευών iOS και Android προσφέροντας:

Συνδεσιμότητα: DLNA/ UPnP, AirPlay, Roon, MQA (Master Quality Authenticated), τις διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες: Tidal, Qobuz, Deezer, vTuner και φυσικά Spotify.

Η αναβάθμιση για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή μπορεί να γίνει από εδώ

  • Μία εικόνα χίλιες λέξεις... Hegel H590

  • Στο Μόναχο θα παρουσιαστεί ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Hegel με κωδικό Η590...

Αναμένεται η κυκλοφορία του το Νοέμβριο.

  • Εκδήλωση της Kef/Nordost στο Texas. Μαντέψτε τα ενισχυτικά που χρησιμοποίησαν...

Το βίντεο της εκδήλωσης εδώ

  • "... Η Hegel ήταν πάντα εταιρεία τεχνολογίας και όχι εταιρεία μαρκετινγκ..." αναφέρει στο παρακάτω βίντεο ο Anders Ertzeid, υπεύθυνος πωλήσεων της Hegel,

και συνεχίζει σε άλλο σημείο: "... Προσπαθούμε να κατασκευάζουμε προϊόντα "ανεξάρτητα", με την έννοια ότι δεν θέλουμε να αναγκάσουμε τον κόσμο να μάθει από την αρχή τη δική μας εφαρμογή, το δικό μας λειτουργικό, να μπει στον τρόπο σκέψης μας, να ακολουθήσει ένα κλειστό λειτουργικό, όπως πολλές εταιρείες κάνουν..."

Ολόκληρο το βίντεο εδώ

  • Εντυπώσεις από την έκθεση συστημάτων ήχου στο Montreal, Μάρτιος 2018

" Δεν υπάρχει πιο συνοπτικός τρόπος για να περιγράψω τον ήχο που άκουσα στο δωμάτιο της Hegel, παρά ως "διασκέδαση" και δεν το εννοώ υποτιμητικά. Αυτό που έκανε το σύστημα της Hegel ήταν να μετατρέψει μία blues ζωντανή ηχογράφηση σε μία εκρηκτική εκδήλωση σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Σε άλλο μουσικό θέμα, σε ένα ξέφρενο σόλο drum, ακουγόταν τόσο "πραγματικό" που φοβήθηκα πως θα ξεφύγει η μπαγκέτα από τον καλλιτέχνη και θα με χτυπήσει!" Robert Schryer - Stereophile

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Το πάθος υπερβαίνει το κόστος, υπερβαίνει τη λογική... Κάτι τέτοιο μας λέει το βίντεο που ακολουθεί...

 

  • "Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια"... Δεν αναφερόμαστε στο τραγούδι της κυρίας Αλεξίου αλλά στον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Hegel, Röst

Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016, δημιουργώντας μία νέα κατηγορία ολοκληρωμένων ενισχυτών και ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί! Τα άρθρα και το ενδιαφέρον των δοκιμαστών παραμένουν αμείωτα, όπως αμείωτη είναι και η έκπληξη του κάθε αρθρογράφου που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί του!

Αυτή τη φορά ήταν η γερμανική διαδικτυακή σελίδα i-fidelity.net. Δεν είναι μόνο οι ηχητικές επιδόσεις (συν τις μετρήσεις που παρουσιάζονται αναλυτικά), είναι και ο συνδυασμός των "παραδοσιακών" αναλογικών συνδέσεων (XLR, RCA) με τις σύγχρονες ψηφιακές συνδέσεις και ευκολίες, κατατάσσοντας τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Röst στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης για τον αρθρογράφο!

Ολόκληρο το άρθρο εδώ (στα Γερμανικά)

  • Μπορεί να κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά τα άρθρα και οι δοκιμές για το νέο ολοκληρωμένο ενισχυτής της Hegel Η190 κυκλοφορούν το ένα πίσω από το άλλο. Νέα κυκλοφορία, λογικό ακούγεται.

Όλοι οι αρθρογράφοι έχουν μείνει "γοητευμένοι" από την ηχητική του πιστότητα, τις δυνατότητες του και τα βραβεία διαδέχονται το ένα μετά το άλλο!

  • Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής για την εταιρεία Hegel, με την ονομασία H190.

Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής έχει τη δυνατότητα συνεργασίας με οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα μουσικής διανομής (TIDAL, SPOTIFY κ.λπ.) και AirPlay.

Έχει τη δυνατότητα προσαρμογής των αναλογικών εισοδων (3), έχει προσεγμένο ψηφιακό μετατροπέα (4 S/Pdif, USB), έχει έξοδο ακουστικών ικανή να οδηγήσει μεγάλη γκάμα της αγοράς.

Οι επιλογές σε μαύρο ή λευκό χρώμα, η ευανάγνωστη οθόνη OLED, δημιουργούν ένα όμορφο σύνολο, ιδανικό για να είναι το κέντρο ελέγχου του συστήματός μας.

Με συντελεστή απόσβεσης πάνω από 4000, 50% αύξηση του ρεύματος σε σχέση με τον πολυβραβευμένο Η160 είναι ικανός να οδηγήσει τα περισσότερα ηχεία της αγοράς, ειδικά τα μεγάλα!

Η κυκλοφορία του αναμένεται το Νοέμβρη.

  • O Bent Holter, ιθύνων νους για την εταιρεία Hegel, παραλαμβάνει το βραβείο EISA για τον καλύτερο ολοκληρωμένο ενισχυτή του 2017, τον Hegel Röst

  • ... και τα εξαιρετικά άρθρα για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Röst της Hegel συνεχίζονται

"... ο Röst παρέδωσε αβίαστα σαφείς, καθαρές, συνεκτικές, μουσικές εμπειρίες με αποτέλεσμα να τον ακούω για ώρες. Επιπλέον, η χρονική ακρίβεια, το ισχυρό του, πραγματικό - χωρίς χρωματισμούς - μπάσο, η δυνατοτότητές του στην ανάδειξη των μακροδυναμικών, τον καθιστούν ηγέτη στην κατηγορία..." Oliver Amnuayphol - Sounstage!Hi-Fi

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

  • Ίσως γίνεται κουραστικό για εσάς αλλά εμείς φταίμε; Ένα ακόμα εξαιρετικό άρθρο για τον Röst!

"... Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Hegel Röst επιβεβαίωσε τη φήμη που ακολουθεί τους Νορβηγούς ως εξαιρετικών κατασκευαστών μηχανημάτων ήχου! Παρά το γεγονός ότι έχει "μόλις" 75w ονομαστική ισχύ ανά κανάλι, η δυνατότητα οδήγησης των ηχείων είναι εντυπωσιακή... Με 3 αναλογικές κα

Πίσω | Λίστα με όλα τα νέα

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος