Hegel H120 ολοκληρωμένος ενισχυτής

Με την έλευση του H120 η Hegel θέλει να προσφέρει τις ίδιες ευκολίες που απολαμβάνουν οι κάτοχοι των μεγαλύτερων αδελφών του, Η190, Η390, Η590. Control4 SDDP, Spotify Connect, Apple Airplay, UPnP streaming και Roon end point - Apple AirPlay II

 

Ο Hegel H120 μοιράζεται το ίδιο λειτουργικό με τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Αυτό σημαίνει πως οι αναβαθμίσεις μέσω δικτύου, οι πληροφορίες μέσω της οθόνης, η ευελιξία διαμόρφωσης των εισόδων για συνεργασία με εξωτερικούς προενισχυτές/επεξεργαστές, η δυνατότητα κλειδώματος της έντασης – πολύ βασικό χαρακτηριστικό αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, η ανεξάρτητη ρύθμιση μέγιστης έντασης για την έξοδο ακουστικών ή την έξοδο ηχείων αλλά και η ρύθμιση έντασης κατά την έναρξη, είναι κάποιες από τις ευκολίες που προσφέρει ο Η120 και μας κάνει τη ζωή πιο απλή και εύκολη.

Ο Hegel H120 έχει βασιστεί στη πλατφόρμα τεχνολογίας του, βραβευμένου με EISA, Röst και, για να είμαστε ειλικρινείς, το αναλογικό του στάδιο είναι πολύ κοντά με του Röst. Βέβαια, υπάρχουν βελτιώσεις ώστε η μεταξύ τους σύγκριση να είναι υπέρ του νέου μοντέλου, όπως θα περίμενε κανείς.

Σημεία που έχει δοθεί μεγαλύτερη προσοχή για το αναλογικό στάδιο είναι:

Η σημαντικά μεγαλύτερη, ξεχωριστή, τροφοδοσία δημιουργεί έναν πιο δυναμικό ήχο, μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλα ηχεία και πιο απαιτητικά φορτία.

Ο δεύτερος μετασχηματιστής φροντίζει για την τροφοδοσία του, ενσωματωμένου, ψηφιακού μετατροπέα.

Η έξοδος των ακουστικών που προσφέρει ακόμα καλύτερο σήμα προς θόρυβο σε σχέση με τον Röst.

 

Η πραγματικά μεγάλη βελτίωση όμως είναι το ψηφιακό τμήμα του Hegel H120. Με την ξεχωριστή τροφοδοσία (δεύτερος μετασχηματιστής), βρίσκεται σε απόλυτα ανώτερο επίπεδο σε σχέση με τον Röst. Προσφέρει ακρίβεια, δυναμικές, χωρίς να γίνεται αιχμηρό. Έτσι, σε άμεση σύγκριση  των δύο ενισχυτών, ο Η120 ακούγεται καλύτερος μέσω των αναλογικών εισόδων, όταν η σύγκριση γίνεται μέσω των ψηφιακών εισόδων μιλάμε για άλλο επίπεδο μηχανήματος!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Λειτουργίες τηλεχειριστηρίου : Ένταση, επιλογή πηγής, σίγαση (mute), χειρισμός του υπολογιστή στη σύνδεσή του μέσω USB, έλεγχος πηγών της εταιρείας Hegel, επαναφορά εγοστασιακών ρυθμίσεων, προσωπικές ρυθμίσεις του ενισχυτή από το χρήστη, eco mode (θέση αναμονής).

Είσοδοι : 2 ασύμμετρες (RCA), 1 ισορροπημένη (XLR) - όλες κατ' επιλογή για συνεργασία με εξωτερικό προενισχυτή ή ολοκληρωμένο/προ ενισχυτή A/V, 1 x coaxial 192kHz, 3 x optical 192kHz, 1 x USB 96kHz, 1 x ethernet (RJ 45), 

Έξοδοι : 1 μεταβλητή (RCA) για έλεγχο εξωτερικού τελικού ενισχυτή, έξοδος ακουστικών

Σύνδεση ηχείων : Γυμνό καλώδιο, μπανάνα, δίχαλο, επίχρυσα

Απόκριση συχνότητας : Λιγότερο από +/- 0.2 dB απόκλιση 20Hz-20kHz

Απόκριση φάσης : Λιγότερο από 2 βαθμοί απόκλισης 20Hz- 20kHz

Σήμα προς θόρυβο: Περισσότερο από 100dB

Διαφωνία καναλιών : Λιγότερο από 2 βαθμοί απόκλισης 20Hz- 20kHz (λιγότερο από -100db)

Παραμόρφωση : Λιγότερο από 0.01 % at 50W in 8 ohm 1kHz

Ενδοδιαμόρφωση : Λιγότερο από 0.01 % (19kHz + 20kHz)

Παράγοντας απόσβεσης : Περισσότερο από 2000 (κυρίως στάδιο εξόδου)

Διαστάσεις/ Βάρος : 12cm x 43cm x 31cm (ΥxΠxΒ), 12 κιλά

Λιανική Τιμή: 2.660,00€

Πίσω | Λίστα με όλα τα προϊόντα της αντιπροσωπείας

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος