The Leema Libra DAC... Digital audio as it always should have been

Ίσως στην ανάγνωση της επικεφαλίδας, για το Leema Acoustics Libra ψηφιακό μετατροπέα, να εμφανιστεί ένα μειδίαμα στο πρόσωπο του αναγνώστη. Δεν υπερβάλλουμε όμως, γνωρίζουμε ακριβώς το τι γράφουμε και μία ανάγνωση στο παρακάτω κείμενο με τα χαρακτηριστικά του Libra, θα κάνει και τον τελευταίο αναγνώστη να το παραδεχτεί...

Δεακετίες εμπειρίας στους χώρους ηχογραφήσεων και στην εμπλοκή των ψηφιακών μέσων σε αυτές, συσσωρεύονται στο Leema Acoustics Libra dac.

Με ένα απλό αλλά καλαίσθητο στυλ για την εξωτερικη εμφάνιση, το Libra dac κρύβει στα "σωθικά" του μία σειρά από κορυφαίες τεχνολογίες. Ο τεράστιος αριθμός επιλογών εισόδων και μόνο, φτάνει για να ικανοποιήσει τον κάθε απαιτητικό χρήστη.

Έξι S/Pdif, 3 coaxial και 3 optical, όλες ικανές να δεχτούν αναλύσεις στα 24bit/192kHz για μουσικά αρχεία υψηλής ανάλυσης συνοδεύονται και από κάποιες ασυνήθιστες επιλογές όπως οι δύο είσοδοι I2S μέσω RJ45, που η μία χαρακτηρίζεται πλήρως προγραμματιζόμενη ώστε οποιαδήποτε πηγή με I2S έξοδο να συνδεθεί και να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ με το Libra dac!

Για τους ιδιοκτήτες συσκευών που διαθέτουν ψηφιακή έξοδο AES/EBU, υπάρχουν δύο ψηφιακές είσοδοι σε XLR.

Παρέχει είσοδο USB, με πλήρη γαλβανική απομόνωση, για σύνδεση με τον υπολογιστή και συνεργασία με τα λογισμικά των Windows (οι drivers συμπεριλαμβάνονται), Macintosh και Linux. Ο κώδικας είναι ανεπτυγμένος και γραμμένος, από τη Leema Acoustics, επιτρέπει στο Libra dac τον επανασυγχρονισμό των ψηφιακών δεδομένων που λαμβάνει από τον υπολογιστή μας έχοντας ως αποτέλεσμα ιδιαίτερα χαμηλό ψηφιακό θόρυβο!

Ως ένα σύγχρονος ψηφιακός μετατροπέας, όπου "υπερηφανευόμαστε" ότι έτσι έπρεπε να είναι όλοι οι σημερινοί ψηφιακοί μετατροπείς, υποστηρίζει μέσω USB & I2S εισόδων δειγματοληψία στα 384kHz, DSD64 και DSD128. Επίσης, υποστηρίζει DSD64 μέσω των S/PDIF εισόδων!

Στο Libra dac, ενσωματώνεται το νέο, πλήρως ισορροπημένο, "ζυγισμένο", "αρθρωτό" κύκλωμα Quattro Infinity dual-mono DAC. Με το νέο αρθρωτό σύστημα, επιτρέπεται η μέγιστη ευελιξία στην επιλογή του φίλτρου εξόδου ανάλογα με το εύρος ζώνης που απαιτείται στη δειγματοληψία του μουσικού ψηφιακού αρχείου μας. Ταυτόχρονα, τα αρθρωτά μέρη είναι αναβαθμίσιμα, ώστε μελλοντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις στα ψηφιακά να προσαρμοστούν στο Libra dac μέσω αντικατάστασης τους.

Τελειώσαμε; Δεν το νομίζω...

Τρεις αναλογικές είσοδοι, πλήρως προσαρμόσιμες, είτε μέσω RCA υποδοχών, είτε μέσω XLR, θα "φιλοξενήσουν" τις αναλογικές πηγές. Ολόκληρη η διαδρομή του σήματος, είτε αφορά το ψηφιακό, είτε το αναλογικό σήμα, είναι συμμετρική!

Προαιρετικά, υπάρχει και η δυνατότητα Bluetooth, ώστε η μεταφορά των μουσικών μας αρχείων από το κινητό, τον υπολογιστή μας ή το tablet μας να γίνεται εύκολα, γρήγορα και ασύρματα!

Η ευελιξία του Libra DAC δε σταματά εδώ! Μπορεί να λειτουργήσει ως ψηφιακός μετατροπέας σε ένα σύστημα με σταθερή έξοδο ή να λειτουργήσει ως προενισχυτής υψηλής πιστότητας και να "οδηγήσει" κατευθείαν τον τελικό μας ενισχυτή, είτε σε RCA, είτε σε XLR, σύνδεση!

Το... κερασάκι στην τούρτα; Το Libra DAc είναι ΚΑΙ ένας εξαιρετικός ενισχυτής ακουστικών!

Μετά απ' όλα αυτά, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας:

Έτσι θα πρέπει να φτιάχνονταν ΟΛΟΙ οι ψηφιακοί μετατροπείς!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Αναλογικές είσοδοι: 3 [ρυθμιζόμενες από το χρήστη ως Balanced (XLR) ή Un-Balanced (RCA)]

Bluetooth interface: Yes (προαιρετικά)

Προενισχυτής ακουστικών: Ναι (εξαιρετικός)

S/PDIF Coaxial Inputs: 3 (24 bit 192kHz & DSD64)

S/PDIF Optical Inputs: 3 (24 bit 192kHz & DSD64)

I2S Inputs: 2 via RJ45 connectors (24 bit 384kHz, DXD, DSD64 & DSD128)

One I2S Input has fully programmable pin allocation

AES/EBU Inputs: 2 μέσω XLR connectors (24 bit 192kHz & DSD64)

Asynchronous USB: Yes (24 bit 384kHz, DXD, DSD64 & DSD128)

USB: Yes (fully asynchronous - Windows & Macintosh)

USB Isolation: Full Galvanic

 

 

Πίσω | Λίστα με όλα τα προϊόντα της αντιπροσωπείας

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος